Julkaistu

Vahvistusta A.I.O.S + Novalens tiimiin

Tammikuu 2022

Voimme iloksemme kertoa, että saamme henkilökuntaamme vahvistusta.
Susanna Heini aloittaa tiimissämme optikkona ja tuoteasiantuntijana 10.1.2022. Hänen ammattitaustansa tukee meitä tuotevalikoiman päivittämisessä ja täydentämisessä. Otammekin mielellämme vastaan palautetta siitä, minkälaisia tuotteita valikoimiimme kaipaisitte.

Susanna on valmistunut optikkokurssilta 30 vuonna 1998 ja kansainvälisistä kaupallisen alan BBA-opinnoista 2004. Optisella alalla hän on työskennellyt niin optikkoliikkeessä kuin ketjutason tehtävissä. Viimeisimmässä työpaikassaan elintarvikepakkauksia valmistavassa tuotantolaitoksessa Susanna toimi avainasiakaspäällikkönä. ”Nyt on aika jälleen palata juurille monia kokemuksia rikkaampana. Olen iloinen tästä mahdollisuudesta ja innoissani siitä, että pääsen hyödyntämään kaikkea työvuosieni aikana opittua”, toteaa Susanna.

Odotamme innolla ”uusia tuulia”, joita Susanna meille työpanoksellaan ja ammattitaidollaan tuo. Toivotamme Susannan tervetulleeksi joukkoomme! 😊

Julkaistu

Novalens ja A.I.O.S yhdistyivät joulukuussa 2020

marraskuu 2020
 
A.I.O.S. laajentaa optisen alan palvelujaan, kun piilolinssejä maahantuovan Novalensin liiketoiminta tulee osaksi toimintaa 1.12.2020 lähtien. A.I.O.S on toiminut optisen alan maahantuojana jo vuodesta 2004 silmälasikehysten ja aurinkolasien parissa.

Novalens on yli 35 vuoden ajan toiminut piilolinssien maahantuojana ja tukkuliikkeenä. Novalens on erikoistunut piilolinssien värjäykseen sekä vaativien asiakkaiden erityistarpeet täyttäviin piilolinsseihin. Yrityskaupassa A.I.O.S:lle siirtyvät myös Novalensin omat tuotemerkit: BioFlex ja ArtVisio. Yrityksen asiakaskuntaan kuuluu myös elokuva- ja teatteriala sekä silmäsairaalat.

Novalensin asiakaspalvelun Katariina Mattila siirtyy yrityskaupan myötä mukana varmistaen asiantuntevan asiakaspalvelun jatkumisen. Novalensin omistaja Tiia Friberg siirtyy opastuksellisen siirtymäkauden jälkeen optisen alan ulkopuolelle ja toivotamme hänelle uusissa tehtävissä menestystä.

Novalensin toimisto muuttaa joulukuussa 2020 Hyvinkäälle A.I.O.S:n yhteyteen. Muutto ei aiheuta katkoksia asiakaspalveluun tai tuotteiden lähetyksiin. Novalensin asiakaspalvelun yhteystiedot – puhelin 017 5522 841 sekä sähköposti novalens@novalens.fi – säilyvät ennallaan.

Yrityskaupan myötä on yhtiöllä Mercator Otto Oy on nyt kaksi toisiaan tukevaa vahvaa tuoteperhettä: kehysten maahantuontiin keskittynyt A.I.O.S. ja piilolinssien maahantuontiin keskittynyt Novalens. Yhdistetyt toiminnot mahdollistavat sen, että pystymme aikaisempaa paremmin palvelemaan asiakkaitamme.