Search
Close this search box.

Piilolinssit

Kun olet päättänyt hankkia piilolinssit, ota yhteyttä optikkoliikkeeseen ja sovi piilolinssisovituksesta, jossa optikko tutkii silmiesi terveydentilan ja määrittää silmillesi parhaiten sopivat piilolinssit oikeilla voimakkuuksilla. Tehdessäsi tilausta verkkokaupassamme hyväksyt ehdot, joiden mukaan Sinulla on laillistetun optikon antama, voimassa oleva piilolinssimääräys.

Verkkokaupastamme löydät värillisen kuukausipiilolinssi Artvisio Lifen vahvuuksilla ja ilman vahvuuksia. Myös hajataitto (toric) -linssiä on kaupastamme saatavilla.

Myös optikoltasi voit ostaa Novalens -väreillä värjättyjä linssejä ilman vahvuuksia tai vahvuuksilla. Myös moniteho- ja hajataittolinssit väreillämme värjättyinä ovat tilattavissa sitä kautta.  Pitkänvaihtovälin linssejä voit myös tiedustella optikoltasi.

Kertakäyttölinssejä Novalensin väreillä värjättyinä ei ole myynnissä.

Löydät verkkokaupastamme väritesterin, jolla pystyt suuntaa-antavasti testaamaan, miltä valitsemasi väri voisi näyttää silmissäsi. Virtuaalisovitukseen pääset tästä. Myös optikkoliikkeissä voit käydä sovittamassa linssivärejämme.

Värimme ovat läpikuultavia eli kovin tumman silmän väriä ei väreillämme pysty vaihtamaan, toki silmän värin sävy voi hieman muuttua.

Linsseihin värjätään vakiona 4.5 mm:n avoin pupilliaukko ja 11.5 mm:n värialueen halkaisija.

Mikäli haluaisit linssit ilman kirkasta pupilliaukkoa, erikokoisella pupilliaukolla tai värialueen halkaisijalla, ota yhteyttä lähimpään optikkoliikkeeseesi.

Useimmat piilolinssinesteet sopivat kaikkien pehmeiden piilolinssien puhdistamiseen ja säilytykseen. Myös vetyperoksidia sisältävät nesteet soveltuvat tarkoitukseen.

Linssien värjäykset tehdään yksittäistilauksesta käsityönä, mistä johtuen värisävy voi vaihdella tietyn toleranssin rajoissa eri värjäyskerroilla. Yleensä väriero on kuitenkin niin pieni, että sitä ei silmissä huomaa.

Lue ohjeet toimitusehdoistamme tästä.

Aurinkolasit

Edustamme useita eri aurinkolasimerkkejä. Verkkokauppamme valikoima vaihtelee.

Suodata

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.