Search
Close this search box.

Uutta! Novalens-piilolinssivärien virtuaalitestaus !

Haluaisitko piristää ilmettäsi tai tehostaa katsettasi värillisillä piilolinsseillä, mutta et ole varma siitä, minkä sävyn valitsisit? Nyt voit suunnitella ”lookkisi” virtuaalisen väritestauksen avulla missä ja milloin vain! 

Valitse ensin yläreunasta lähimpänä oman silmäsi väriä oleva mallikuva ja alaosasta pääset klikkaamalla testaamaan omat suosikkisi 18 värin valikoimastamme. Vasemmassa kuvassa näet valitsemasi silmän värin ja oikeassa kuvassa, miltä värillinen linssi näyttää silmässä. Kun olet valintasi tehnyt, voit ostaa värilliset piilolinssit suoraan verkkokaupastamme. Samoilla Novalensin värisävyillä värjättyjä linssejä on saatavilla myös lähimmästä optikkoliikkeestäsi.    

Ny! Virtuell testning av Novalens kontaktlinsfärger hjälper dig att välja den bästa nyansen. För att se instruktioner och mer information på svenska, vänligen klicka här

New! Virtual testing of Novalens contact lens colors helps you to choose the best shade.  In order to see instructions and more information in English, please click here

Huom! Luonnollisen läpikuultavat Novalens-piilolinssivärit eivät muuta tumman silmän väriä olennaisesti. 

Virtuaalinen väritesteri auttaa oikean värisävyn valinnassa. Lopputulos on kuitenkin suuntaa antava, koska silmän oma väri ja tummuusaste vaikuttavat lopulliseen väriin. Myös valaistus sekä tietokoneen tai mobiililaitteen väriasetukset voivat vaikuttaa testerin värintoistoon. 

Huomioithan ennen ostopäätöstä, että mikäli linssin lopullinen väri silmässä ei vastaa testerin antamaa mielikuvaa, emme valitettavasti voi pitää sitä reklamaation perusteena. Mikäli olet epävarma värivalinnastasi, suosittelemme asioimaan optikkoliikkeessä, jossa voit sovittaa Novalens -värejä. 

Linssit värjäytetään yksittäistilauksesta käsityönä eli eri värjäyskerroilla värjäytetyt linssit voivat olla hieman eri värisiä. Väriero on yleensä kuitenkin niin pieni, ettei se näy silmässä. 

Suodata

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.