Search
Close this search box.

Vahvistusta A.I.O.S + Novalens tiimiin

Tammikuu 2022

Voimme iloksemme kertoa, että saamme henkilökuntaamme vahvistusta.
Susanna Heini aloittaa tiimissämme optikkona ja tuoteasiantuntijana 10.1.2022. Hänen ammattitaustansa tukee meitä tuotevalikoiman päivittämisessä ja täydentämisessä. Otammekin mielellämme vastaan palautetta siitä, minkälaisia tuotteita valikoimiimme kaipaisitte.

Susanna on valmistunut optikkokurssilta 30 vuonna 1998 ja kansainvälisistä kaupallisen alan BBA-opinnoista 2004. Optisella alalla hän on työskennellyt niin optikkoliikkeessä kuin ketjutason tehtävissä. Viimeisimmässä työpaikassaan elintarvikepakkauksia valmistavassa tuotantolaitoksessa Susanna toimi avainasiakaspäällikkönä. ”Nyt on aika jälleen palata juurille monia kokemuksia rikkaampana. Olen iloinen tästä mahdollisuudesta ja innoissani siitä, että pääsen hyödyntämään kaikkea työvuosieni aikana opittua”, toteaa Susanna.

Odotamme innolla ”uusia tuulia”, joita Susanna meille työpanoksellaan ja ammattitaidollaan tuo. Toivotamme Susannan tervetulleeksi joukkoomme! 😊

Lue myös

Suodata

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.