Julkaistu Jätä kommentti

Uudistetut Novalens -verkkosivut ovat avautuneet

Olemme uudistaneet verkkosivustomme! Kotimainen, kuluttajille suunnattu verkkokauppa jatkaa toimintaansa uusituilla verkkosivuilla.

Lähes 40 vuoden ajan ovat kuluttajat voineet ostaa Novalensin värillisiä piilolinssejä optikkoliikkeiden kautta. Vuonna 2018 perustettu verkkokauppamme tarjoaa omat valikoimansa suoraan kuluttajille.

Artvisio Life -piilolinssi tutuilla Novalens -väreillä värjättynä on verkkokauppamme ehdoton suosikkituote.  Olemme kehittäneet uudistetuille sivustollemme väritesterin, jolla piilolinssivärejämme voi sovittaa virtuaalisesti esimerkkisilmien päälle.

Myös valikoima Adoren ja Solekon piilolinssejä sisältyy verkkokauppamme tarjontaan. Piilolinssejä löytyy ilman vahvuuksia ja vahvuuksilla, myös hajataitolla (toric) linssejä on mahdollista verkkokaupastamme tilata.

Valikoimistamme löydät myös Ozean -kostutustipat, jotka sopivat erinomaisesti myös värillisten piilolinssien käyttäjille.

Uusitusta verkkokaupastamme on nyt yrityskaupan myötä piilolinssien lisäksi saatavilla myös yrityksemme maahantuomia merkkiaurinkolaseja. Niiden valikoimamme verkkokaupassa vaihtelee.  Juuri nyt löydät sieltä aurinkolaseja merkeiltä Chris Craft, Hype ja pienten lasten tarpeisiin suunniteltu Dilli Dalli.

Tervetuloa asiakkaaksemme!